MENU


PRIPRAVUJEME PRE VÁS NOVÉ KORZO! 



Naša kuchyňa je Vám k dispozícii každý deň od 11.00 – 21.00 h., v piatok a sobotu do 23.00 h.
Our kitchen is at your disposal every day between 11.00 -21, Fridays and Saturdays until 23.00.


Zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výroky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich / gingili. 12. Oxid siričitý a siričnatý v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.  13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.